La Xarxa Social Humanitària Labdoo - Com funciona

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Quant al projecte Labdoo

Labdoo és una xarxa social dissenyada des de zero per servir a una causa social. Ens agrada desginar-la com una xarxa social d'ajuda perquè l'objectiu no és fer diners sinó servir a una causa. Com a tal, Labdoo té diverses propietats:

  • És un projecte sense ànim de lucre
  • Es basa en la col·laboració
  • Està totalment distribuït
  • El codi de la xarxa social és obert i gratuït (GPLv3)
  • Qualsevol pot participar-hi
  • Està dissenyat per funcionar sense emetre emissions de CO2 addicionals
  • No requereix finançament (prova de recessions econòmiques)
  • És lliure de qualsevol tipus de publicitat

Com s'indica, el codi que executa Labdoo és de lliure disposició. De fet, pots instal·lar una instància de la xarxa social de Labdoo al teu ordinador local si ho desitges; pots copiar el codi, modificar-lo i millorar-lo. També pots utilitzar parts del codi per crear la teva pròpia xarxa social si vols servir a altres causes socials. El codi està disponible a https://github.com/Labdoo.

Aquest document proporciona una descripció de les característiques implementades per la xarxa social de Labdoo.

Segueix el pòster i descobreix com funciona Labdoo d'una manera divertida i visual

Hem fet un pòster que descriu algunes de les característiques principals de la plataforma Labdoo. Podeu accedir a la versió més recent d'aquest pòster des d'aquesta ubicació. Tingueu en compte que el cartell no inclou totes les funcions disponibles a la plataforma. Per obtenir una descripció completa i detallada de totes les funcions, llegiu aquesta guia. El pòster només s'hauria d'utilitzar per obtenir una idea general de les coses que podeu fer utilitzant la xarxa social de Labdoo per ajudar a difondre portàtils educatius arreu del món.


Figura. Cartell de la Xarxa Social de Labdoo


Continue reading under this section:
Què són els dootronics

El Hubs Labdoo

Gestionar una edoovillage

El Sistema Dootrips