Redirigir peticions al teu superhub utilitzant pàgines de contacte

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Com a administrador d'un superhub, és possible que vulguis tenir control sobre com es posen en contacte amb el hub els usuaris. En aquesta secció, aprendràs a utilitzar la pàgina 'Contacte' per redirigir les sol·licituds al teu superhub.

La pàgina de contacte de Labdoo es troba en aquesta URL: https://www.labdoo.org/ca/content/contact-labdoo. Aquest formulari de contacte implementa dues funcions principals:

  1. Redireccionament de missatges. La seva característica principal és que quan un usuari selecciona un país, si aquest país pertany a una regió superhub, el missatge generat quan l'usuari envia el formulari de contacte s'envia al gestor de la superhub d'aquesta regió.
  2. Preselecció de respostes. A més, pots configurar el formulari de contacte per seleccionar automàticament el país o el motiu pel qual l'usuari contactarà amb el hub amb els paràmetres URL 'co' i 're', respectivament. Vegem alguns exemples.

Si fa clic a aquesta adreça https://www.labdoo.org/content/contact-labdoo?co=de&re=1, notaràs que tant el país com el motiu dels camps estàn ja predefinits. Això es deu al fet que el país es passa a la URL amb el paràmetre 'co = de' (que correspon al país d'Alemanya) i el motiu es passa amb el paràmetre 're = 1' (que correspon al motiu número 1 de la llista: "Vull contribuir amb un viatge (dootrip)").

Aquesta característica és útil per crear els teus propis botons de redirecció personalitzats des de la teva pàgina de superhub al formulari de contacte general de manera que pots definir la resposta a cadascuna d'aquestes dues preguntes si saps d'on prové el teu usuari i la raó per la qual està intentant contactar-te.

Per obtenir una llista dels codis de països que pots utilitzar al configurar el paràmetre URL 'co', pots consultar aquesta pàgina: https://countrycode.org/

La llista de codis de motius és la següent:

're=0': "Vull contribuir amb un portàtil o una tauleta (dootrònic)"
're=1': "Vull contribuir amb un viatge (dootrip)"
're=2': "Vull ser voluntari de Labdoo (labdooer)"
're=3': "Vull sol·licitar ordinadors portàtils o tauletes per al meu projecte educatiu (orovillage)"
're=4': "Només vull enviar un missatge a Labdoo.org"

Heus aquí un cas d'ús que descriu com entendre tot això. Posem per cas que a la teva pàgina principal de superhub vols afegir un botó dedicat als usuaris que es trobin a la teva regió i que vulguin contribuir amb un dootrip. El que faries és afegir aquest botó:

Com pots veure, quan fas clic al botó de dalt ("Flugpate werden", que en alemany significa "Contribueixi un viatge"), et redirecciona a la pàgina de contacte amb els camps país i motiu predefinits amb els valors "Alemanya" i "Vull contribuir amb un viatge (dootrip)", respectivament.

Aquí tens el codi HTML per afegir el botó de dalt:

<a href="../content/contact-labdoo?co=de&amp;re=1">
<img src="/profiles/labdoo/files/pictures/button-contribute-dootrip-de.png" width="200"/></a>

No dubtis a tallar i enganxar el codi anterior com a plantilla i modificar-lo per crear els teus propis botons de contacte personalitzats. Recorda també que pots trobar plantilles de botons que pots tornar a utilitzar des del Kit d'eines de Labdoo. Que ho passis bé programant!


Continue reading to the next page:
Gestionar les teves rutes de conversió d'Adwords


Go back to read the previous page:
Afegir una pàgina de superhub