Penjar imatges al teu Hub

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Per penjar les imatges de les activitats del teu hub a l'àlbum de fotos del teu centre, fes el següent:

1. Assegurat de que has iniciat la sessió a Labdoo.org. (Si no has iniciat la sessió, ves a https://www.labdoo.org/user/login i introdueix el teu nom d'usuari i contrasenya.)

2. Ves a la pàgina del teu hub. Per trobar la teva pàgina, pots anar a "El meu compte" (https://www.labdoo.org/user) i, a continuació, fes clic a la pestanya "Les meves contribucions globals". A continuació, fes clic a l'enllaç "[See all contributed hubs]". Això et portarà a un tauler des d'on pots seleccionar el teu hub.

3. Un cop a la pàgina del hub, fes clic a "Go to photo album". Això et portarà a l'àlbum de fotos del teu hub. Ara pots fer clic a "Upload new photos" on podràs penjar les teves fotos noves. Tingues en compte que només veuràs l'opció "Upload new photos" si tens drets d'administrador de hubs per fer-ho. Si no veus aquesta opció, posat en contacte amb l'equip de Labdoo (https://www.labdoo.org/content/contact-labdoo) donant-nos el teu nom d'usuari perquè puguem proporcionar-te els drets d'administració.

Si tens problemes per penjar fotos, contacta amb l'equip de Labdoo a https://www.labdoo.org/content/contact-labdoo.


Figura. Aneu a l'àlbum de fotos del vostre centre i feu clic a "Upload new photos" per publicar penjar-hi imatges de les activitats del teu centre.


Continue reading to the next page:
Gestionar el semàfor del teu hub


Go back to read the previous page:
Administar les notificacions del teu Hub