Hubs de recollida: procés d'etiquetatge

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

El següent procés descriu les accions a seguir en un hub de recollida quan rep portàtils dels donants i quan s'envien portàtils als hubs de sanejament.


Procés d'administració d'ordinadors portàtils per a hubs de recollida LabdooQuan el hub rep un ordinador portàtil d'un donant:

 1. Recorda demanar al donant la seva adreça de correu electrònic si vol rebre actualitzacions per correu electrònic a mesura que els ordinadors portàtils avança cap a una escola.
 2. Ves a la pàgina d'etiquetatge ['Dootronics' → Tag it! '] https://www.labdoo.org/ca/node/add/laptop
 3. Omple tots els camps de la pestanya "Informació bàsica". A l'estat de l'ordinador portàtil selecciona "S1" i a "Grup font" introdueix el nom del teu hub de recollida perquè el portàtil estigui connectat al vostre inventari. Puja també una imatge de l'ordinador portàtil al camp corresponent.
 4. Omple el camp "Adreces de correu per a notificacions addicionals" amb l'adreça electrònica que el donant et va proporcionar al pas 1. Trobaràs aquest camp a la pestanya "Informació addicional".
 5. Fes clic al botó 'Desa' ('Guardar') al final de la pàgina. En aquest moment es crea la pàgina del dootronic, s'envia també un correu electrònic al teu hub i a l'adreça electrònica del donant que has especificat al pas 4.
 6. Fes clic al botó "Imprimeix etiquetes" a la part superior de la pàgina del teu nou dootronic. Imprimiu les tres etiquetes. Talla les tres etiquetes i enganxa-les amb cinta adhesiva transparent a l'ordinador portàtil: una etiqueta passa va a sota de l'ordinador portàtil, una altra es troba dins del compartiment de la bateria i una tercera etiqueta ha d'estar enganxada a l'adaptador de corrent. Assegureu-vos de que la cinta adhesiva cobreixi completament totes les etiquetes i que estiguin ben enganxades a l'ordinador portàtil i l'adaptador.


Quan el hub proporciona un ordinador portàtil a un hub de sanejament.

 1. Aneu al quadre de comandament de dootronics: ['Dootronics' → 'Visualitza'] https://www.labdoo.org/ca/content/dootronics-dashboard
 2. En el camp de cerca lliure, posa-hi el número de 9 dígits del portàtil que vols donar al hub de sanejament. Això actualitzarà automàticament la taula que mostra només el dootronic rellevant. Fes clic en aquest dootronic.
 3. Fes clic al botó "Edita". Assegurat de que has iniciat la sessió al teu compte de Labdoo, en cas contrari no veuràs el botó 'Edita'.
 4. Canvia el "Manager" i afegeix el nom d'usuari a càrrec del hub de sanejament.
 5. Al camp "Grup font", fes clic al botó "Afegeix un altre element" i afegeix el nom del hub de sanejament. Assegurat que tant el hub de recollida com el hub de sanejament de destinació apareguin al camp "Grup font", de manera que el portàtil sigui present a l'inventari de tots dos hubs.
 6. Repeteix tots els passos anteriors per a cadascun dels ordinadors portàtils que volguis donar a un hub de sanejament.
 7. Ves al mur dels equips: ['Equips' → 'Llista tots els equips'] https://www.labdoo.org/teams. Selecciona el teu equip local i fes clic a la icona "Iniciar una conversa" i publica un missatge al mur per fer públic que tens N (nombre) portàtils preparats per ser recollits. Encara que t'animem a utilitzar el mur de l'equip per comunicar-te, si ja coneixes el centre de sanejament al que vols donar els ordinadors portàtils, també pots comunicar-te amb aquest hub directament per correu electrònic.
  Normalment, el primer que contesti el missatge rebrà els ordinadors portàtils.

Continue reading to the next page:
Superhubs


Go back to read the previous page:
Gestionar el semàfor del teu hub