Gestionar les teves rutes de conversió d'Adwords

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Si ets un gestor de superhubs, també podràs codificar les teves rutes de conversió d'AdWords per ajudar-te a fer que les teves campanyes en línia siguin més efectives. (Es pot trobar més informació sobre les rutes de conversió a pàgines com https://support.google.com/analytics/answer/1191209).

Per habilitar les teves pròpies rutes de conversió, fes clic a la pestanya "Hubs" que es troba a la part superior d'aquesta pàgina i fesclic a "[Superhub] Gestiona AdWords". (Només podràs veure aquesta opció si el teu compte d'usuari té activada la funció superhub). A la pàgina següent, podràs editar les teves rutes de conversió existents o bé afegir-ne de noves. Per afegir una nova ruta de conversió, fes clic a l'enllaç "Afegeix codi de conversió". Això et portarà a una pàgina on pots omplir tota la informació necessària ("ID de conversió", "Idioma", "Format", "Color" i "Etiqueta"). En l'últim camp "Rutes", has d'afegir les rutes d'URL a la pàgina a la que vols connectar la ruta de conversió. Per exemple, si la pàgina és https://www.labdoo.org/content/thank-you-de0, llavors has d'introduir la ruta "content/thank-you-de0". Pots afegir diverses rutes, cadascuna d'una línea diferent.


Figura. Feu clic a "Hubs" - "[Superhub] Gestionar AdWords" - "Afegeix codi de conversió" per afegir els teus codis de conversió.


Continue reading to the next page:
Gestionar una edoovillage


Go back to read the previous page:
Redirigir peticions al teu superhub utilitzant pàgines de contacte