Gestionar el semàfor del teu hub

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Cada hub té un semàfor que es mostra al costat dret del quadre de comandament (vegeu la figura següent). Els colors del semàfor tenen el següent significat:

  • Verd: Obert. Aquest és l'estat que indica que el hub està obert i funciona amb normalitat. Es pot accedir a aquest hub per fer una donació d'ordinadors portàtils sense utilitzar (en cas que el hub sigui un punt de recollida) o per demanar portàtils sanejats (en cas que el hub sigui un punt de sanejament). Per obtenir una explicació dels tipus de hubs, consulteu aquesta pàgina.
  • Taronja: Inactiu. El centre està temporalment inactiu i no pot acceptar ni proporcionar cap dootrònic. Un dels motius més feqüents pot ser que l'equip del centre estigui de vacances o temporalment absent. El centre no podrà respondre a les donacions ni a les sol·licituds fins que el semàfor no es torni a posar verd.
  • Vermell: tancat. Aquest color indica que el centre està tancat permanentment i es necessita un noue equip de voluntaris per reprendre les operacions. Aquest estat indica casos en què l'equip que estava a càrrec del centre ha hagut de cessar les operacions (per qualsevol motiu). El hub no es treu de la base de dades perquè, per motius de transparència, és important mantenir els registres històrics. Les operacions d'aquest centre es poden reprendre (i el semàfor torna a posar-se verd) si un nou equip de voluntaris del poble o ciutat on es troba el centre vol fer-se càrrec de la gestió del centre. Els nous voluntaris que vulguin reprendre les operacions d'un centre tancat (color vermell) poden sol·licitar-ho escrivint un correu electrònic a contact@labdoo.org.

Per canviar el color del semàfor del vostre centre, feu clic a l'enllaç "Edit this hub" (vegeu la figura) que trobareu al quadre de comandament del vostre hub (assegureu-vos que heu iniciat la sessió per veure aquest enllaç) i canvieu el valor del camp "Semàfor".


Figura. Al quadre de comandament de cada hub, veureu un semàfor.


Continue reading to the next page:
Hubs de recollida: procés d'etiquetatge


Go back to read the previous page:
Penjar imatges al teu Hub