Com Registrar un Dootrip (Viatge)

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Si viatgeu i feu servir l'equipatge per portar un o més dootronics (ordinadors portàtils, tauletes, etc.) o si pertanys a una organització o empresa que tingui persones que viatgen o que transporta mercaderies d'un lloc a un altre i que tenen lloc addicional per portar uns quants ordinadors més, podeu registrar un dootrip a la plataforma Labdoo. Això permet al sistema identificar rutes per portar els portàtils a escoles necessitades.

Els passos per registrar un dootrip són els següents:

 • Si no ho heu fet encara, primer creeu-vos un compte de Labdoo anant a la pàgina de registre: https://www.labdoo.org/ca/user/register
 • Després d'haver iniciat la sessió al compte de Labdoo, aneu a la pestanya "Dootrips" situada a la part superior de cada pàgina de Labdoo i feu clic a "Crea" (assegureu-vos que heu iniciat la sessió amb el vostre compte d'usuari, en cas contrari no veureu l'opció "Crea").
 • Empleneu tants camps com sigui possible. Aquests són alguns consells:
  • Si ja coneixes el dootrònic (portàtil) que portaràs en el teu viatge, afegiu-los al camp "identificadors dels dootronic". Si encara no el sabeu, podeu deixar aquest camp buit, i vosaltres o algú altre en farà l'assignació una mica més endavant.
  • Establiu el camp "Estat" a "Pendent".
  • Sota el camp "Dootrippers", afegiu el nom d'usuari de les persones que viatjaran i també afegiu el vostre nom d'usuari. Si la persona que viatja no té un compte de Labdoo, afegiu només el vostre nom d'usuari.
  • Si ja coneixeu l'escola de destinació on aquest dootrip portarà els ordinadors portàtils o si teniu preferència per a l'escola de destinació, podeu omplir el camp "Destinacions preferents d'edoovillage" amb el nom de l'escola de destinació. En cas contrari, deixeu aquest camp buit.
 • Fes clic a "desa". A partir d'aquest moment, es registra el vostre Dootrip. Ara és important que us poseu en contacte amb el vostre hub Labdoo més proper per fer-vos saber que viatjareu per tal que puguin estar al corrent del vostre viatge i assignar-vos ordinadors portàtils que podreu transportar a la vostra destinació. Aquí teniu la llista de hubs Labdoo des d'on podeu triar el més proper: https://www.labdoo.org/ca/hubs

Un cop hagueu dut a terme el vostre dootrip, és important modificar el camp "Estat" a "Finalitzat". Si per algun motiu es va cancel·lar el dootrip, poseu aquest camp a "Cancel·lat".


Figura. Aneu a la pestanya "Dootrips" i feu clic a "Crear" per registrar el vostre viatge.


Go back to read the previous page:
El Sistema Dootrips