Com crear una edoovillage

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Els usuaris de Labdoo que tenen el rol "administrador de hub" assignat tenen permís per crear noves edoovillages. El procés de creació d'una nova Edoovillage és el següent:

  1. Demana als professors i als responsables de l'escola que omplin el 'Formulari de sol·licitud d'edoovillage'. Si us plau, envia'ls aquest formulari perquè puguin omplir-lo. Un cop t'enviïn el formulari omplert, pots continuar amb el següent pas per crear l'edoovillage de debò a la plataforma Labdoo.
  2. Fes clic a la pestanya "Escoles" que trobaràs a la barra superior de www.labdoo.org i, a continuació, selecciona l'opció "Crear" (mira la Figura 1 a sota). Tingues en compte que només veuràs aquesta opció si el teu compte d'usuari té els permisos adients. Si no veus aquesta opció, envia un correu electrònic a contact@labdoo.org perquè puguem assignar-te els permisos adequats.
  3. Utilitzant la informació que vas recollir del "Formulari de sol·licitud d'Edoovillage", omple tots els camps del formulari.
  4. Assegura't de carregar el "Formulari de sol·licitud d'Edoovillage" al camp "Sol·licitud del projecte".
  5. Al camp "Semàfor", selecciona l'opció "Vermell: encara no s'han carregat imatges sobre el projecte". Podràs canviar el semàfor a groc un cop obtinguis imatges de l'escola en el següent pas. Pots obtenir més informació sobre el significat del 'Semàfor de l'escola' d'aquesta pàgina wiki.
  6. Un cop hagis omplert tots els camps, fes clic al botó 'Desa'.
  7. Envia un correu electrònic als professors de l'escola i/o a les persones que dirigeixen l'escola, proporcionant-los l'enllaç URL de la nova edoovillage i demana'ls que la revisin. Demana'ls que també t'enviïn imatges de l'escola. Això és important per motius de transparència. Un cop tinguis les fotos, penja-les al teu àlbum de fotos de l'edoovillage. Si no saps com fer-ho, segueix els passos descrits en aquesta pàgina wiki. Un cop penjades les imatges, pots canviar el semàfor a groc. L'escola ja està preparada per rebre el primer petit lot d'ordinadors portàtils.

Enhorabona! En aquest punt, el teu edoovillage ja existeix oficialment, i ara ets un pas més a prop de fer una gran contribució a la divulgació de l'educació arreu del món. Continua llegint la següent secció per obtenir més indicacions sobre com gestionar el teu edoovillage.


Figura1. Fes clic a "Escoles" i "Crear" per començar la creació del teu edoovillage.


Continue reading to the next page:
Gestionar el semàfor del teu edoovillage


Go back to read the previous page:
Gestionar una edoovillage