Afegir una pàgina de superhub

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Els usuaris amb la funció superhub també poden crear pàgines noves a la plataforma labdoo.org per ajudar a gestionar les activitats de divulgació a les seves regions. Aquesta característica permet que aquest tipus d'usuaris proporcionin continguts localitzats específics de la regió que estiguin cobrint.

Per crear una pàgina de superbols, segueix els passos següents (hauràs de tenir assignada el rol superhub al teu usuari):

 1. Ves al menú de navegació principal i fes clic a "Hubs" i, a continuació, a "[Superhub] Crea contingut".

  Figura. Aquest és el logotip de Labdoo.

 2. Omple els camps per crear una nova pàgina:
  • Títol. Tria un títol per ajudar a identificar la teva pàgina (el títol no es mostrarà, només s'utilitza per ajudar-te a identificar la pàgina).
  • Tipus. Tria "Pàgina" per crear una pàgina amb contingut. (Més endavant tria "Menú" per ajudar-te a crear una taula de continguts per a la teva pàgina.)
  • Cos. Crea aquí el contingut de la pàgina. Per formatar la teva pàgina, pots utilitzar qualsevol de les etiquetes HTML permeses. Consulta les seccions "Consells de redacció" i "Etiquetes HTML especials" per obtenir descripcions de com utilitzar etiquetes HTML per al cos de la pàgina.
 3. Fes clic a "Desa". En aquest punt, has creat una única pàgina de contingut. A continuació, repeteix els passos 1, 2 i 3 per crear tantes pàgines com calgui. Un cop hagis acabat de crear totes les pàgines, ves al pas següent per crear un menú de les teves pàgines.
 4. Per crear un bloc de menú, fes com si creessis una pàgina, però en el camp "Tipus" has de seleccionar l'opció "Menú". Es mostrarà un nou camp anomenat "Pàgines enllaçades". En aquest camp, afegeix totes les pàgines on vulguis que aparegui el teu menú. A continuació, al camp "Cos", has de crear un menú de totes les teves pàgines. Aquesta és bàsicament una llista d'enllaços HTML, amb cada enllaç apuntant a una de les teves pàgines creades als passos 1, 2 i 3, que permet als visitants del lloc un accés ràpid al menú de cadascuna de les pàgines. Per crear el cos del teu menú, pots copiar i enganxar el codi següent i modificar-lo d'acord amb les teves pàgines:

  <table>
  <tr>
  <td>
  <strong><span style='color:#ff3300;'>El nom del teu superhub</span></strong>
  </td>
  </tr>
  <tr>
  <td>
  <form>
  <select name='URL' onchange='window.location.href=this.form.URL.options[this.form.URL.selectedIndex].value'>
  <option>Choose</option>
  <option value='URL1'>Títol Pàgina 1</option>
  <option value='URL2'>Títol Pàgina 2</option>
  <option value='URL3'>Títol Pàgina 3</option>
  <option value='URL4'>Títol Pàgina 4</option>
  </select>
  </form>
  </td>
  </tr>
  </table>

  Substitueix 'URL (1,2,3,4)' per als URL de les teves pàgines eliminant el nom de l'amfitrió. Per exemple, si l'URL d'una pàgina és https://www.labdoo.org/content/adding-superhub-page, utilitza "/content/adding-superhub-page". Substitueix també "Títol de pàgina (1,2,3,4)" pel títol de cada pàgina específica.
  Un cop terminat, fes clic a "Desa" per crear el teu menú.

Al final d'aquest procés, haurà creat un conjunt de pàgines i un menú vinculat a les pàgines. Els visitants de la teva pàgina podran navegar per totes les pestanyes mitjançant el menú.

Si també voleu crear una "redirecció URL" de les vostres pàgines (per exemple, si voleu assignar l'URL https://www.labdoo.org/content/superhub-page-regionA to https://regionA.labdoo.org, envieu un correu electrònic a contact@labdoo.org demanant el mapatge.


Continue reading to the next page:
Redirigir peticions al teu superhub utilitzant pàgines de contacte


Go back to read the previous page:
Crear nous hubs