Fer fotografies i pujar-les a l'àlbum

Recorda fer una bona quantitat de fotografies del teu viatge. Les fotografies són importants per mantenir la plataforma Labdoo transparent i oberta. Són la millor manera de demostrar que els ordinadors portàtils donats arriben a la destinació desitjada. Assegura't de que les imatges:

(1) són de bona qualitat.
(2) mostren clarament els ordinadors portàtils i permeten als donants reconèixer el seu ordinador portàtil contribuït.
(3) mostren clarament als estudiants que utilitzen els ordinadors portàtils a la seva aula.

Aquest és un exemple d'un àlbum d'imatges per a una escola receptora. L'edoovillage on portis els ordinadors portàtils també té la seva pròpia pàgina i àlbum de fotos. Si no coneixes l'URL d’aquesta pàgina, assegura't de demanar-se-la al gestor del teu projecte d'edoovillage o contacta amb Labdoo a contact@labdoo.org.

Assegura't de que puges les imatges a l'àlbum de fotos de l'edoovillage que estàs visitant. Si no tens els drets per pujar imatges a aquest àlbum, damana al teu gestor d'edoovillage que te'ls atorgui o que us envia-li les imatges perquè pugui pujar-les per tu. Trobaràs tota aquesta informació a la pàgina sobre les edoovillage. A aquesta pàgina trobaràs informació detallada sobre com pujar imatges a l'àlbum.


Figura. Les bones fotografies permeten als donants reconèixer (1) el seu portàtil i (2) els estudiants utilitzant el seu portàtil a l'escola.