Gestionar les vostres rutes de conversió d'Adwords

Si sou un gestor de superhubs, també podreu codificar les vostres rutes de conversió d'Adwords per fer que les vostres campanyes online siguin més efectives. (Es pot trobar més informació sobre les rutes de conversió a pàgines com https://support.google.com/analytics/answer/1191209?hl=ca).

Per habilitar les vostres pròpies rutes de conversió, cliqueu a la pestanya «Hubs» que es troba a la part superior d'aquesta pàgina i cliqueu a «[Superhub] Gestiona Adwords». (Només podreu veure aquesta opció si el vostre compte d'usuari té activat el rol de superhub). A la pàgina següent podreu editar les vostres rutes de conversió existents o bé afegir-ne de noves. Per afegir una nova ruta de conversió, cliqueu a l'enllaç «Afegir codi de conversió». Això us portarà a una pàgina on podreu omplir tota la informació necessària («ID de conversió», «Idioma», «Format», «Color» i «Etiqueta»). Al camp «Rutes», hi haureu d'afegir les rutes URL de la pàgina a la qual vulgueu connectar la ruta de conversió. Per exemple, si la pàgina és https://www.labdoo.org/content/thank-you-de0, llavors haureu d'introduir la ruta «content/thank-you-de0». Podeu afegir diverses rutes, cadascuna en una línea diferent.


Figura. Cliqueu a «Hubs» - «[Superhub] Gestionar Adwords» - «Afegeix codi de conversió» per afegir els vostres codis de conversió.