Escola Santa Isabel Punt de Recollida

×

Statusmeldung

Hint: to contact this hub, please make sure you are logged into your Labdoo account and then click on the username next to the field 'Hub manager(s)' to go to the manager's page. From there, click on the tab 'Contact'.

 
 
 
 
 

Data

Escola Santa Isabel Punt de Recollida

Semaphore: 
Open

Standort

Escola Santa Isabel
Rambla Ribatallada, 12
08172 Sant Cugat del Vallès
Spain
41° 28' 4.494" N, 2° 4' 57.2664" E
ES
Haupt-Hub: 
Hub-Typ: 
Annahmestelle
Über dieses Hub: 

L’escola Santa Isabel-Franciscanes Sant Cugat pertany a la xarxa d’escoles Franciscanes que integra les seves escoles de Catalunya i ofereix una educació fonamentada en la pedagogia franciscana.

Som una escola del centre de Sant Cugat, l’arrelament al municipi ha estat al llarg de la història una voluntat de l’escola.

Presentem una oferta educativa diferenciada i intensa, afavorint un ensenyament de qualitat que atorgui al nostre alumnat les conviccions i competències necessàries per tal d’esdevenir persones reflexives, compromeses, crítiques i treballadores, però també amb referents ètics prou arrelats que dirigeixin el seu tarannà.

El fet de col·laborar i participar amb labdoo ens permet complementar el treball que fem en el dia a dia amb el nostre alumnat, i en conseqüència, amb les seves famílies, de conscienciació vers la solidaritat, la igualtat d’oportunitats, la sostenibilitat, la cura del medi ambient... valors importants i necessaris per a créixer com a persones.

Hub branches: 
None
Date it was created: 19/12/19/
Date it was last updated: 14/01/20

Story

  • To learn more about how to write a Labdoo story, go to this page.

Metrics

[Click here to learn more about visualizing metrics]

[Click here to expand the results of this dashboard]

Dootronics Dashboard Using Google Visualization API