Fundació El Llindar

×

Statusmeldung

Hint: to contact this hub, please make sure you are logged into your Labdoo account and then click on the username next to the field 'Hub manager(s)' to go to the manager's page. From there, click on the tab 'Contact'.

 
 
 
 
 

Data

Fundació El Llindar

Semaphore: 
Open

Standort

Cornellà del Llobregat
Parc de Can Mercader Ctra. de L'Hospitalet S/N
08940 Cornellà del Llobregat , BA
Spain
41° 21' 25.47" N, 2° 4' 56.3808" E
Barcelona ES
Hub-Typ: 
Annahmestelle
Hub (Zentrale Anlaufstelle)
Über dieses Hub: 

Fundació El Llindar, escola de Noves Oportunitats. Acompanyem i proposem itineraris educatius i formatius singulars i a mida, en escenaris que integren formació i treball. Estan pensats per trencar la successió de fracassos, oferint a cada jove un camí de transició cap a la vida adulta, el retorn al sistema educatiu i/o l’entrada al món laboral.

La majoria de joves amb els que treballem no tenen accés a ordinadors, portàtils o tauletes. Al centre, intentem treballar amb noves tecnologies, però tenim un nombre d’equips limitat, insuficient per a treballar amb qualitat amb tot l’alumnat. Creiem que és necessari que coneguin i usin correctament programes bàsics d’ofimàtica, correu electrònic, plataformes educatives (Moodle, Drive, Classroom...), programes d’edició d’imatge, electrónica, cerca i gestió d’informació, etc. Per això, és necessari disposar d’ordinadors tant per a l’alumnat com per al professorat.
A més a més, a aquesta necessitat hi sumem la dificultat del treball des de casa a que ens hem vist avesats aquestes últimes setmanes degut al COVID-19. La majoria de nois i noies no tenen recursos a casa i és encara més complicat seguir amb la tasca educativa. En aquest sentit, utilitzaríem equips portàtils, cedint-los temporalment a l'alumnat que els necessiti per poder seguir treballant i aprenent des de casa (sempre amb la condició de retornar els equips al centre, un cop finalitzat el període de teletreball).

Hub branches: 
None
Date it was created: 09/09/20/
Date it was last updated: 09/10/20

Dootronics

[Click here for help about dootronics]

[Click here to see in detail all the dootronics for this hub]

Dootronic ID Land Status Model Serial number Weight
000025397 Spain [S1] Donated, waiting to pass quality assurance HP 00001

Story

  • To learn more about how to write a Labdoo story, go to this page.

Metrics

[Click here to learn more about visualizing metrics]

[Click here to expand the results of this dashboard]

Dootronics Dashboard Using Google Visualization API