Apunta't al taller de sanejament i dona educació a nenes i nens de Ghana i Catalunya!

×

Statusmeldung

You are not a member of this team. If you want to be part of this team, click on 'Subscribe to this team'.

El proper dia 2 de Febrer a Labdoo organitzem un taller de sanejament massiu per instal.lar el programari educatiu a més de 100 ordinadors. Aquests ordinadors s'entregaran a projectes educatius en zones desfavorides del planeta. En aquest cas aniran a Ghana per l’ONG NASCO de l’Ousman Umar i també pel Projecte OTA a Catalunya.

Si vols passar unes hores amb gent molt trempada, aprenent com sanejar ordinadors i ajudant el món a ser un lloc millor, no t'ho perdis!

Lloc:
Colonia Agrícola Santa María del Valles (OTA)
Final del carrer Lleida, s/n
08185 – Lliçà de Vall
https://maps.app.goo.gl/V2LMs

Hora/dia:
9:30 del matí, dissabte 2 de Febrer. (El taller durarà tot el matí i també la tarda per aquells/lles que es puguin quedar.)

Equip Labdoo Catalunya
Per incriure't respon en aquest forum (mur) o envia un mail a contacte@labdoo.org

Kommentare

Bild des Benutzers jordi
Gespeichert von jordi am Fr, 01/18/2019 - 06:06

No cal apuntar-se, si vols venir només cal que et presentis al lloc establert a les 9:30 del matí quan començarem. Serà un plaer trobar-vos alla els que volgueu venir! Si sorgeix qualsevol pregunta abans de la trobada la podeu fer directament en aquest mur o bé també escrivint-nos a labdoo-team-catalunya@labdoo.org.

Bild des Benutzers jordi
Gespeichert von jordi am Sa, 01/19/2019 - 07:04

Si... no em feu cas! millor escolteu l'Elena :)

OK, com que hi ha mes gent que esta mostrant interes, ho estem coordinant una mica mes i tambe mirem de tenir-nos tots comunicats. Per tant, per confirmar-ho un cop mes, les/els que volgueu venir, escriviu un missatge a l'Elena a elena.parpal@labdoo.org.

Gracies!