Penjar imatges de la teva edoovillage

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Per penjar les imatges que has rebut de l'escola, fes el següent:

1. Assegura't que has iniciat la sessió a Labdoo.org. (Si no has iniciat la sessió, ves a https://www.labdoo.org/ca/user/login i introdueix el teu nom d'usuari i contrasenya.)

2. Ves a la teva edoovillage. Per trobar la pàgina de l'edoovillage, pots anar a "El meu compte" (https://www.labdoo.org/ca/user) i, a continuació, fes clic a la pestanya "Les meves contribucions globals". A continuació, fes clic a l'enllaç "[See all contributed edoovillages]". Això et portarà a un tauler des d'on podràs seleccionar la teva pàgina.

3. Un cop a la pàgina de la teva edoovillage, fes clic a "Anar a l'àlbum de fotos". Això et portarà al teu àlbum de fotos. Ara pots fer clic a "Pujar fotos noves" on podràs penjar les teves fotos noves. Tingues en compte que només veuràs l'opció "Pujar fotos noves" si tens suficients drets d'administració d'edoovillage per fer-ho. Si no veus aquesta opció, posa't en contacte amb l'equip de Labdoo (https://www.labdoo.org/content/contact-labdoo) donant-nos el teu nom d'usuari per tal que puguem proporcionar-te els drets suficients per al teu compte.

Si tens problemes per penjar fotos, contacta amb l'equip de Labdoo a https://www.labdoo.org/content/contact-labdoo.


Figura. Ves a l'àlbum de fotos del teu edoovilage i fes clic a 'Upload New Photos' per afegir-hi fotos del teu projecte.


Continue reading to the next page:
Qui pot crear i gestionar una edoovillage?


Go back to read the previous page:
Gestionar el semàfor del teu edoovillage