El Hubs Labdoo

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

A la xarxa humanitaria Labdoo tothom pot participar en la tasca d'ajudar a difondre l'educació arreu del món. Quan un o més dels participants actuen junts amb regularitat des d'una mateixa zona geogràfica, poden crear el seu propi Hub Labdoo. Un Hub Labdoo es defineix com un grup de persones que es reuneixen de tant en tant per fer activitats com ara la recollida i sanejament dels ordinadors portàtils sense utilitzar, l'organització de dootrips (viatges per portar el ordinadors), el reciclatge, o la realització d'activitats de sensibilització de la societat (xerrades, presentacions, etc.), entre d'altres. Les tasques que un hub pot fer són flexibles ja que no és necessari dur a terme totes aquestes activitats sino només aquelles que siguin adequades a les habilitats de la gent que hi participa. Per exemple, alguns hubs són només punts de recollida on les persones porten els seus portàtils no utilitzats que després es transporten a altres hubs on són sanejats. Els hubs normalment s'implementen a escoles de secundària, a dins les empreses, en les ONGs, en la vostra comunitat de veïns locals, a l'ajuntament d'una vila, o en general en qualsevol tipus de comunitat organitzada.

Quan es crea un hub, els seus encarregats reben un kit que conté el següent:

  • Un espai dins de la plataforma Labdoo que permet la gestió d'inventari de dispositius donats (portàtils, tauletes, etc.), dels dootrips, o de les escoles i projectes receptors, etc.
  • El hub s'inclou dins la llista dels hubs globals a www.labdoo.org/ca/hubs de manera que pugui ser trobat pels donants.
  • Els hubs poden crear nous projectes escola receptors de portàtils.
  • Cada hub disposa d'un àlbum de fotos dins de la plataforma Labdoo on es poden pujar fotos de les activitats del hub.
  • Informacio detallada de l'estalvi d'emissions de CO2 que el hub esta contribuïnt per preservar el planeta.

Aquí tens un fulletó per ajudar-te a explicar ràpidament què és un hub i que també pots compartir amb els teus amics.

[Descarregar versió per imprimir]

També pots trobar informació detallada sobre la gestió d'un hub Labdoo en aquest vincle.


Continue reading under this section:
Tipus de Hubs

Administar les notificacions del teu Hub

Penjar imatges al teu Hub

Gestionar el semàfor del teu hub

Hubs de recollida: procés d'etiquetatge

Superhubs